Політична реклама

Тепер українці зможуть отримувати візи у США на 10 років

1162 0
Державний департамент США вніс зміни до порядку отримання віз, що дозволить українцям отримувати візи США терміном на 10 років. До цього українці могли отримати візи терміном дії 5 років. Тепер Україна у цьому аспекті приєдналася до своїх європейських сусідів – Польщі, Румунії, Болгарії, Кіпру та Хорватії.

Українці, яким потрібно відвідати Сполучені Штати на короткий термін у справах бізнесу або з метою відпочинку, зможуть подорожувати до США протягом десяти років без потреби поновлення візи. Це матиме вплив на життя десятків тисяч українців і сприятиме їх подорожам до США у справах бізнесу та з метою відпочинку, інформує посольство США у Києві.

Віза повинна бути чинною на час в’їзду подорожуючого до США, але термін дії візи (термін чинності, потягом якого візою можна користуватися) не має зв’язку із тривалістю періоду перебування на території США, дозволенного подорожуючому Департаментом внутрішньої безпеки  Сполучених Штатів під час перетину кордону.

Особи, які матимуть візи на багаторазовий в’їзд, зможуть здійснювати численні подорожі до США, з будь-якою метою, що відповідає цьому типу візи, якщо термін дії їхньої візи не закінчився, і вони не вчинили правопорушень, через які їм могли б заборонити в’їзд до США.

ТЕГИ: візи, США,
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!