Політична реклама

Цієї неділі за звання голосу країни на "1+1" змагатиметься Павло Табаков

1670 1
Цієї неділі, 25 березня, за звання голосу країни у телепроекті “Голос країни” (канал “1+1”) змагатиметься львів`янин Павло Табаков. Минулого тижня через брак голосів шоу покинула львів`янка Олеся Киричук.

У прямому ефірі шоу співак виконуватиме хіт з репертуару Стінга, - повідомляє "Високий Замок". До слова, за кулісами “Голосу країни” Табаков отримав прізвисько “український Стінг” – через зовнішню схожість із англійською музичною легендою.

“Коли гастролював країнами Європи з октетом “Орфей”, мене не раз запитували: чи часом не родич Стінга? – усміхається Табаков. – Відповідав, що ні. Що лише захоплююся його творчістю. І ось музичний продюсер “Голосу” Костянтин Меладзе довірив мені хіт з репертуару Стінга”. 

Нагадаємо, до прямих ефірів “Голосу країни. Нова історія” дійшли одразу троє корінних львів’ян – Олеся Киричук і Назар Савко (під опікою Олега Скрипки) та Павло Табаков (під “крилом” Діани Арбеніної). Після ефіру 18 березня проект залишила Олеся Киричук, Назар Савко залишився.

То ж, не дамо цього тижня львів`янинові покинути шоу та вболіваймо за своїх! 

Вмикайте 25 березня о 20.15 телеканал «1+1» та голосуйте за львів’янина Павла Табакова!

 


Читайте також:
25 Березня, 2012 19:48
надежда прекрасное выступление набираю номер телефона в ответ слышу неправильно набран номер почему
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!