Політична реклама

Цими вихідними в Кам'янці-Подільському пройде фестиваль «Республіка»

1223 0
3 фестивальні дні, 3 сцени, близько 50 кращих рок-колективів країни, близько 10 поетів, більше 15 райтерів з України, Росії, Білорусії, Польщі та Іспанії. Фестиваль триватиме з 21 по 23 вересня в Кам'янці-Подільському.

Нагадаємо, що фестиваль «Республіка» - це фестиваль сучасного вуличного мистецтва у всіх його проявах – музика, малюнок, поезія, танець, відео мистецтво. Після гарного старту та вдалого дебюту «Республіка» знову заполонить мистецтвом місто Кам’янець-Подільський восени 2012 року. На музичній сцені у Старій Фортеці знову гримітимуть пісні від найкращих виконавців України, Росії, Білорусії. Найуспішніші райтери країни та світу залишатимуть сліди своєї творчості на занедбаних стінах будівель нового та старого міста, щоб зробити його приємнішим для поглядів усіх жителів Кам’янця-Подільського та його туристів. Найкраща публіка знову з’їдеться з усіх куточків країни для того, щоб підтримати улюблених музикантів, талановитих райтерів та «Республіку» і гарно відпочити.

З точною повною програмою «Республіки» можна ознайомитись на Інтернет-сторінці фестивалю.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!