Твоє здоров’я в твоїх руках, а безпека хліба – в упаковці!

4728 0
Підприємства Концерну Хлібпром готові забезпечити упакованою продукцією усіх споживачів на 100%.
Фото: Концерн Хлібпром

Фото: Концерн Хлібпром

Упаковка для хліба як етикетка до одягу – розповість про усі його характеристики. Перш за все, якщо ви купуєте неупакований продукт, ви ризикуєте придбати продукт невідомого складу і походження. На упаковці хлібобулочної продукції ви завжди знайдете інформацію про виробника, склад продукту, інгредієнти, дату виготовлення та умови зберігання. Тоді як про складники хліба без упаковки можна лише здогадуватися.

Концерн Хлібпром – одне з найбільших підприємств українського ринку хліба, яке представлене торговими марками: Agrola, 2go, Вінницяхліб, Bandinelli, Люблянна, Джуні, – як соціально-відповідальна компанія давно говорить про необхідність купувати лише пакований хліб. На жаль, наше суспільство не було готове до такого продукту, поки ми не стикнулися з великою загрозою.

Ми довший час вірили у пострадянські міфи: «хліб в упаковці не такий смачний, як хліб без упакування», «непакований хліб свіжіший», «хліб потрібно потримати на дотик та вибрати найм’якший», «упаковка значно здорожує продукт» тощо. В сьогоднішніх умовах протидії поширенню вірусів ми почали особливу увагу звертати на безпеку продуктів харчування та купувати, перш за все, упакований хліб. І це правильний вибір споживача, який повинен бути таким не лише в умовах карантину.

5 основних причин споживати пакований хліб:

1. Упаковка захищає хліб від мікроорганізмів, які супроводжують виріб від моменту виходу з печі до споживання

2. Упаковка допомагає хлібу зберігати вологість м’якушу та довше залишатися свіжим

3. Упаковка виступає гарантом захисту продукту від підробок

4. Матеріал упаковки – безпечний для здоров’я

5. Сучасна упаковка дозволяє хлібу «дихати»

Підприємства Концерну готові забезпечити упакованою продукцією усіх споживачів на 100%.

Ми всі дбаємо про своє здоров’я, а в сьогоднішніх умовах протидії поширенню вірусів потрібно особливу увагу звертати перш за все на безпеку продуктів харчування. В умовах карантину Концерн Хлібпром вжив усіх необхідних заходів задля безпеки працівників та виготовлення безпечного продукту найвищої якості. Завдяки впровадженій на заводах Концерну Хлібпром міжнародній системі безпеки та якості харчових продуктів HACCP, відбувається суворий контроль за якістю продукції на всіх ланках виробництва від прийому сировини до готового пакованого виробу. Жодна загроза не завадить споживачам і надалі зберігати звичний безпечний та смачний режим харчування.

Концерн Хлібпром – Купуйте лише пакований хліб!

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!