За цей рік на 20% зросла кількість патріотичних українців

1215 0
Результати опитування фонду «Демократичні ініціативи» показали, що з грудня 2013-го року по грудень 2014 р., з 54% до 73% зросла кількість населення, яке в першу чергу ідентифікують себе як громадяни України. Адже рік, що минає, був відверто нелегким для українців і давав багато приводів перевірити себе на патріотизм.

Опитування було проведене фондом ”Демократичні ініціативи” спільно із Українським центром економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова з 19 по 24 грудня. Воно торкнулося  усіх регіонів України, окрім Криму. Опитали 2008 респондентів, котрі досягли 18-ти років. Похибка вибірки не перевищує 2,3%.                                       

Директор Фонду «Демократичні ініціативи…» Ірина Бекешкіна на прес-конференції в Києві повідомила й про те, що зменшилася кількість українців, які першочерговою своєю характеристикою вважає приналежність до місця проживання – міста, села чи регіону.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!