У Бразилії зняли горор за українською міфологією про Івана Купала. Відео

1798 0
За сюжетом, у бразильському місті Брігіда, заснованому мігрантами з України, зникає дівчина Галина. У день зникнення місцеві жителі святкували Івана Купала.
Фото: Нове українське кіно

Фото: Нове українське кіно

Бразильська стрімінгова платформа Globoplay випустила перший сезон серіалу про надприродне «Бездушні» (Desalma), сюжет якого обертається навколо слов’янської міфології. У трейлері показано святкування Івана Купала, повідомляє Нове українське кіно.

Перший сезон шоу розповідає про містичні зникнення людей саме на фоні Івана Купала. Серіал з елементами фентезі, заснований на слов’янській міфології, покаже історію трьох сімей, а також зв’язок минулого та теперішнього.

За сюжетом, в 1988 році у бразильському місті Брігіда, заснованому мігрантами з України, зникає дівчина Галина. У день зникнення місцеві жителі святкували Івана Купала. Це неабияк збентежило людей, що проживали у невеличкому містечку на півдні Бразилії. Після цього тут вирішили відмовитися від святкування, бо були впевнені, що все це через нього.

Через 30 років місто готується повернути святкування Івана Купала  але відбувається щось дивне – відродження колишніх традицій призводить до непередбачуваних ситуацій.

У трейлері серіалу дівчата у слов’янському вбранні виконують магічні ритуали під час святкування Івана Купала. Також можна побачити хлопчика у вишиванці, який їсть борщ, що нагадує кров.

Прем’єра «Бездушних» відбулася у жовтні минулого року на бразильському потоковому сервісі Globoplay. Творці вже відзняли 10 серій, кожна з яких триває 40-60 хвилин. Герої спілкуються португальською, іноді звучить українська мова. Рейтинг IMDB на час написання статті: 7,2.

 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!