У Булатова є плани, як зробити «Арену Львів» прибутковою, і кандидатура нового керівника

1377 0
Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов розповів, що має план, як виправити ситуацію, яка склалась зі стадіоном «Арена Львів», котрий має колосальні борги.
Фото: dt.ua

Фото: dt.ua

«Вона (« Арена Львів », – ред.) не впроваджена в експлуатацію де-юре, за документами, але де-факто вона працює. Через це частина приміщень не можуть здаватись в оренду і, відповідно, зробити її менш збитковою. У мене є оптимістичний план, як виправити ситуацію. На жаль, на нього накладаються події, що відбуваються в країні», – розповів Булатов в інтерв'ю «Главкому».

За його словами, план полягає у проведенні ряду заходів, які дозволять ввести даний об'єкт в експлуатацію. «І я не розраховую на державний бюджет. Важливий і потрібний якісний менеджмент. Важливий правильний вибір керівника. За оптимістичним планом, я її зроблю беззбитковою до кінця року, максимум до середини наступного», – заявив міністр.

Він повідомив, що у нього вже є кандидатура на посаду керівника стадіону. При цьому Булатов відмовився називати його ім'я. «Ще не час. У тому числі, одну з кандидатур пропонував навіть рух ультрас. Я прийму будь-яку кандидатуру досвідченого управлінця, з переконливим досвідом роботи. І кожна кандидатура буде обговорюватися. Людина повинна представити своє бачення розвитку об'єкта, план дій. Зі свого боку ми подивимося, наскільки реально втілити цей план у життя», – сказав міністр.

Нагадаємо, ще торік директор «Арена Львів» Роман Черхавий розповідав, що найбільшим гальмом для розвитку стадіону є недофінансування другої черги робіт стадіону. Борг, за його словами, становить 330 млн грн. Відтак, підтрибунні приміщення, ресторани, електрична підстанція, дорога, система сніготанення та інші дрібніші роботи де-юре не здані в експлуатацію.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!