У Carlsberg прокоментували скандал із львівською пивоварнею «Правда»

3741 0
У холдингу емоцій «!FEST» пояснили, що таким чином хотіли пожартувати, а пиво «1716» зробили до 1716-тої варки пивоварні.
Фото: FEST

Фото: FEST

У Carlsberg Ukraine прокоментували позов компанії до львівської крафтової пивоварні «Правда», де випустили лімітовану серію пива «1716», етикетка якого схожа на етикетку пива «Львівське 1715».

Генеральний директор Carlsberg Ukraine Євген Шевченко каже, що компанія захищатиме права інтелектуальної власності та репутацію брендів.

«Паразитування на багаторічному успіху чужих брендів – сумнівна, на наш погляд, бізнес-модель і бізнес-практика. Впевнений, що більшість гравців ринку розуміють, що фокус на розвитку власних брендів є більш перспективним і доброчесним як з точки зору бізнесу, так і репутації», – сказав він.

Читайте також: «Коронавірус закрив нас у капсулах. І це, без сумніву, вплине на ресторанну культуру». Марк Зархін про бізнес і кухню

Нагадаємо, що компанія Carlsberg Ukraine минулого тижня звернулася до львівської крафтової пивоварні «Правда» із листом, аби та зняла з продажу пляшки із етикеткою, що нагадує етикетку масового виробника. У холдингу емоцій «!FEST» пояснили, що таким чином хотіли пожартувати, а пиво «1716» зробили до 1716-тої варки пивоварні.

Додамо, що Carlsberg – данська пивоварна компанія, заснована 1847 року місцевим промисловцем Якобом Крістіаном Якобсеном та названа на честь його сина Карла. Нині потужна міжнародна пивоварна група володіє виробничими потужностями у більш ніж 20 країнах світу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!