Скандальний нардеп Дубінський потрапив у ДТП на Львівщині, – ЗМІ

2148 0
ДТП сталася поблизу Стрия.
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

Сьогодні, 1 березня, у ДТП на Львівщині потрапив народний депутат Олександр Дубінський. Про це повідомляє «Слово і діло».

За даними видання, о 6.20 на автодорозі поблизу міста Стрий Львівської області він не впорався з кермуванням машини Toyota. Виїхав на зустрічну смугу, і зіткнувся з іншою автівкою.

«Водій та пасажир отримали тілесні ушкодження, потерпілих доставлено до лікарні. Їх діагноз встановлюється», йдеться у повідомленні.

У коментарі Tvoemisto.tv речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська підтвердила, що на автодорозі Київ – Чоп (613 км, це поблизу Стрия) cталося зіткнення двох автомобілів «Тойоти» і джипа. За попередньою інформацією, водії не перебували у стані алкогольного сп'яніння.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події, вирішується питання правової кваліфікації.

Нагадаємо, що скандального нардепа Олександра Дубінського виключили із фракції «Слуга народу». Раніше Дубінський потрапив до санкційного списку Мінфіну США.

Вікторія Савіцька

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!