У двох громадах на Львівщині повторно перераховують голоси

1312 0
Йдеться про Бібрську міську та Славську селищну комісії.
Фото: Lenta.ua

Фото: Lenta.ua

Бібрська міська територіальна виборча комісія провела повторний підрахунок голосів на п’ятьох дільницях. Ще на п’ятьох виборчих дільницях перерахує результати волевиявлення Славська селищна ТВК. Про це повідомляє громадська мережа «Опора».

Читайте також: Конституційний суд заблокував призначення переможців місцевих виборів 

Бібрська міська територіальна виборча комісія виявила, що члени ДВК №460318 (село Кнісело) переплутали на конвертах номери виборчих округів і написали прізвища кандидатів, яких не було у бюлетенях. 

Перераховували голоси виборців на ДВК №460877 (село Суходіл) та ДВК №460308 (село Квітневе), оскільки члени комісії привезли погано запаковані бюлетені. 

Також повторно рахували голоси на ДВК №460852 (місто Бібрка) через те, що кількість голосів за деякі політичні партії і кандидатів до обласної, районної і міської ради не співпадали із загальною сумою.

Крім того, у ДВК №460309 (село Трибоківці) усюди фігурувала цифра 200 бюлетенів, хоча мала б бути 300. Ця дільнична виборча комісія у день голосування розпочала свою роботу із запізненням через те, що перераховувала бюлетені. З протоколу також не можна було зрозуміти, за якого кандидата скільки виборців віддали голоси. 

Читайте також: Місцеві вибори 2020 у Львові та ОТГ. Найважливіше. Фото, відео

Водночас Славська селищна територіальна виборча комісія вирішила провести повторний підрахунок голосів на 5 виборчих дільницях: №461188 (село Грабовець), №461202 (село Опорець), №461189 (селища Славське), №461191 (село Кальне), №461199 (село Волосянка). Підставою такого рішення були неточності у протоколах. 

Нагадаємо, що 25 жовтня відбулися місцеві вибори за новими правилами.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!