У Львівській області почав курсувати громадський транспорт

2904 0
Скористатись автобусом можуть лише пасажири в масках і за умови, якщо є вільні місця для сидіння.
ілюстративне фото: То є Львів

ілюстративне фото: То є Львів

Від сьогодні, 23 червня, у Львівській області відновлюють пасажирські перевезення. Таке рішення ухвалила обласна комісія з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Автобуси курсуватимуть за певними правилами: заборонено перебувати в громадському транспорті без масок або респіраторів, а кількість пасажирів не може перевищувати кількість місць для сидіння.

Нагадаємо, ще до рішення комісії ТЕБ і НС перевізники тижнем раніше почали їздити в режимі спецперевезень, а учора, 22 червня, заявили про відновлення повноцінної роботи приміського та міжміського транспорту.

Карантин в Україні через пандемію Covid-19 запровадили 12 березня. Його кілька разів продовжували. Наразі він має тривати до 31 липня. Міський транспорт від початку карантину курсує в режимі спецперевезень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!