У Львівській області стартують дорожні роботи на трасі Київ-Чоп – Раковець

1997 0
Служба автомобільних доріг у Львівській області розпочала підготовчі роботи з влаштування асфальтобетонного покриття на автомобільній дорозі С 141241 (Київ-Чоп) - Раковець протяжністю 1,6 км.

Протягом трьох днів на даній ділянці автодороги дорожники проводять роботи з фрезування зношеного існуючого дорожнього покриття для подальшого влаштування шару асфальтобетону .

Ремонт даної автомобільної дороги значно покращить транспортне сполучення для місцевих мешканців та перевізників та зніме соціальне невдоволення як водіїв так і жителів району.

Окрім того, дана автодорога веде до навчального полігону Національної гвардії України, розгорнутий у с. Раківець.

Роботи виконує підрядна організація ТДВ «ШРБУ № 65».

Ремонтні роботи на автомобільній дорозі С 141241 (Київ-Чоп) - Раковець розпочато 19 травня поточного року за кошти обласного бюджету. Вартість виконання робіт 3,2 млн. грн.

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!