Політична реклама

У львівських дитсадочках обіцяють відкрити додаткові групи

1494 0
До кінця цього року у дитсадках Львова відкриють 17 додаткових груп. Так, загалом залишилось відкрити вісім груп - повідомив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Як розповів Андрій Садовий, у Личаківському районі станом на 1 вересня у дошкільних установах навчаються 3206 дітей, а це 80% від усіх дітей дошкільного віку у цьому районі. Діти навчаються у 108 групах 18-ти садочків.

Нещодавно у районі було відкрито дві групи і охоплено 70 дітей. Міський голова Львова додав, що цьогоріч проведено закупівлю обладнання на 59,3 тисячі гривень для цих груп. Зокрема, закуплено два меблеві комплекси, 25 двоярусних ліжок, шість столів, шафи для одягу на 23 дитини.

Загалом, як додав пан Садовий, Личаківський район може стати першим, у якому дошкільною освітою буде охоплено 100 відсотків дітей, адже зараз ведеться робота з вивільнення необхідних приміщень для того, аби відновити роботу садків, які колись там функціонували.

Цю кампанію планують завершити до 2014 року, а ось 100-відсоткове охоплення дошкільною освітою у цілому Львові пан Садовий прогнозує не раніше 2015 року.

На це потрібні десятки мільйонів гривень, які плануємо одержати від держави, щоб остаточно вирішити проблему садочків у місті, - сказав Андрій Садовий.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!