На правах реклами

У львівських школах проводять інтерактивні уроки про хліб. Відео

2286 0
Цьогоріч львівські шестикласники вивчають новий курс – «Навігатор по етикетках» в межах предмету «Основи здоров’я». Ініціатором проекту виступила група компаній «Євротек». А навчальну програму, зошити та підручники спільно розробили освітяни і виробники продуктів харчування. Інноваційний освітній проект запроваджують у 21 школі Львова. Зокрема, інформацію, яка стосується хліба та хлібобулочних виробів, готував один з лідерів українського ринку хліба «Концерн Хлібпром», торгова марка «Хлібна хата».

Нещодавно учасники проекту отримали нові підручники та робочі зошити із оригінальними вправами. Уроки проходять у новому, інтерактивному форматі – у робочих групах по кілька учнів.

Основна мета цього курсу – сформувати в учнів вміння обирати продукти харчування, які б сприяли покращенню та зміцненню здоров’я. Для цього вони аналізують інформацію, зазначену виробниками. Тепер школярі більш прискіпливо, по-новому розглядають етикетки.

Дітям важливо допомогти зрозуміти, наскільки важливо вживати здорову їжу. Саме такий предмет, як «Навігатор по етикетках», дає необхідні знання та навички на практиці для учнів.

  До участі у проекті зголосилися міжнародні та українські виробники, які відкрито готові розповідати про систему контролю якості продуктів харчування, інформацію на етикетках та технології виробництва. «Етикетка та пакування – це не лише візитка виробника, а й спосіб захистити офіційний продукт від підробок», стверджують виробники хліба торгової марки «Хлібна хата».

Читайте також: Львівських школярів вчитимуть здоровому харчуванню

Працюючи над цим проектом, робоча група педагогів багато спілкувалася з промисловими виробниками. Фахівці підбирали такі методики і форми роботи, які б давали максимальний ефект для розвитку компетентності у шестикласників. Тепер учні самі зможуть складати перелік покупок та обирати найкраще на полицях магазинів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!