У Львові боротимуться з гральним бізнесом. Як допомогти

1807 0
Правоохоронці пропонують громадянам долучитись до боротьби з гральним бізнесом у Львові та області.

25 та 26 березня з 10.00 до 12.00 години у приміщенні ГУМВС України у Львівській області за адресою площа Генерала Григоренка, 3, керівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю проведуть особисті прийоми громадян.

Читайте також: Міліція закликає львів’ян обережно давати гроші на АТО

Усі охочі та небайдужі матимуть можливість повідомити правоохоронців про місця, де підпільно працюють гральні заклади. Як відомо, це суперечить Закону України «Про заборону зайняття гральним бізнесом».

Працівники міліції перевірятимуть отриману інформацію щодо місць розташування та діяльності казино, покерних клубів, залів гральних автоматів, інтерактивних клубів, букмекерських контор, інших подібних закладів та вживатимуть заходів реагування, – повідомляє ГУ МВС України у Львівській області на своїй сторінці у Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!