Політична реклама

У Львові дітей навчать виготовляти листівки технікою квілінгу

1652 0
Цієї п’ятниці у клубі «Помаранч» УДЮМКу Залізничного району діти вчитимуться робити вітальні листівки технікою квілінгу.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Такі майстер-класи не лише розвивають фантазію та кмітливість дітей, а й зміцнюють дружні стосунки серед гуртківців, згуртовують команду, виховують взаємодопомогу й допомагають удосконалити комунікативні навички дітей. Крім гурткової роботи, залучаємо дітей не тільки до майстер-класів, а й організовуємо відзначення релігійних та національних свят, відвідини історичних місць, проводимо конкурси й виставки», - вважає Олександра Білецька, директор УДЮМКу Залізничного району.

Довідка:

Квілінг (англ. Quilling - від слова quill (пташине перо) ― мистецтво виготовлення плоских або об'ємних композицій із скручених в спіральки, довгих і вузьких, смужок паперу. З таких паперових спіралей створюють квіти та візерунки, які потім використовують зазвичай для прикраси листівок, альбомів, подарункових упаковок, рамок для фотографій. Квілінг має ще й позитивний терапевтичний та заспокійливий вплив на людину. Адже в процесі створення зображення залучається не лише дрібна моторика рук, а й розвиваються пальці, загострюється чуття.  

Майстер-клас відбудеться за адресою: вул. Озаркевича, 6. Початок ― о 16:00.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!