У Львові для руху транспорту перекрили ще одну частину вулиці Хмельницького. Схема об'їзду

1776 0
Йдеться про ділянку від вул. Промислової до вул. Височана.
фото: klg.aif

фото: klg.aif

Із 8:00 сьогодні, 2 червня, і до 20:00 31 серпня перекрили рух транспорту на ділянці вул. Богдана Хмельницького – від вул. Промислової до вул. Височана. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на міський департамент житлового господарства та інфраструктури.

Читайте також: Вулицю Конюшинну у Львові планують продовжити до кільцевої дороги

Об'їзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

На початку травня розпочали реконструкцію вулиці Богдана Хмельницького, від Опришківської до кільця на Липинського. Автобуси №20 та 25 курсують за зміненими маршрутами. Зокрема автобус №25 закоротили лише до АС-2. 

Зазначимо, що вулицю Богдана Хмельницького у Львові ремонтує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 175,4 млн грн. Реконструкція триватиме близько двох років.

Нагадаємо, що частину вулиці Хмельницького до Промислової відремонтували у 2015 році в межах реконструкції вулиць уздовж трамвайного маршруту №6 за кошти ЄБРР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!