Політична реклама

У Львові евакуатори працюватимуть у вихідні дні

1026 0
Відтепер евакуатори та штраф-майданчики працюватимуть і у вихідні. Незважаючи на знаки попередження, водії у Львові щодня порушують правила паркування. Особливо складна ситуація в центрі міста.

У центрі міста найбільше роботи для евакуаторів. Щодня працівники муніципальної дружини забирають 15-20 автомобілів. На штраф-майданчик забирають автівки, які перешкоджають руху громадського транспорту або ті, що припарковані у пішохідній зоні. Забирають усі машини, незважаючи на марку.

У «Львіватодорі» кажуть, розробляють схему паркування. Поки що боротися з порушниками будуть з допомогою евакуаторів. Наразі зробили зручніший для водіїв графік роботи – відтепер автівку зі штраф-майданчика можна буде забрати і у вихідні.

Джерело: ZAXID.NET

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!