У Львові на ходу загорілася маршрутка. Оновлено

4637 0
Учора ввечері, 16 червня, під час руху виникла пожежа в одному зі львівських автобусів, який курсує за маршрутом №31.
фото: facebook (Варта1)

фото: facebook (Варта1)

16 червня близько 20 год у Львові під час руху загорівся автобус, який курсує за маршрутом №31. Першими про це повідомили активісти спільноти «Варта 1» на своїй facebook-сторінці. За словами очевидців, допоки прибули спецслужби, автобус рятували спільними зусиллями прості мешканці.

На місце події виїхали бригади пожежників, – розповів речник управління ДСНС на Львівщині Віталій Туровцев. За його словами, пожежу вчасно ліквідували. Обійшлося без жертв.

У результаті пожежі у пасажирському автобусі «DAF», пошкоджено моторний відсік транспортного засобу, – інформує прес-служба ДСНС у Львівській області. Як зазначається, пожежа в автобусі виникла на перехресті вулиць Хмельницького – Грінченка. Її ліквідували о 20.32 год.

Джерело: ZAXID.NET, «Варта 1», IA ZIK, прес-служба ДСНС у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!