Політична реклама

У Львові на Різдво змагатимуться ангели та чорти

1710 0
У Львові з 7 по 9 січня у рамках VI Міського Свята Пампуха відбудеться «Конкурс чортів та ангелів»! До участі запрошуються чорти та ангели, які зуміють впоратися із усіма завданнями.

Більшого інтерактиву та атракційності Святу Пампуха додадуть пампухові забави. Найвеселішою серед них є «Конкурс чортів та ангелів».

Традиційно ведуча свята пані Пампухова поставить особливі завдання для кожного чортика та ангелика. Конкурс триватиме впродовж трьох днів Свята, а в останній день журі визначить переможця.

Той, хто зуміє якнайкраще виступити на головній сцені Свята у відповідній ролі, здобуде почесне звання найкращого ангела та «найгіршого» чорта, а також отримає цінний приз. На сайті Свята Пампуха працюють реєстраційні форми. До 4 січня можна подавати заявки на участь.

Також кожен охочий зможе долучитись і до інших пампухових забав, серед яких «Конкурс на найкращий вертеп 2013 року», «Конкурс пампухоїдів» та «Конкурс господинь».  

Окрім забав, на площі Ринок усіх гостей Свята Пампуха чекає «Львівська різдвяна Пошта», «Пампухова Хата», «Святковий ярмарок» та створена спеціально до Свята величезна 4-метрова Різдвяна зірка – найбільший головний символ Різдва у Львові.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!