У Львові навчатимуть, як вийти на ринки ЄС

2061 0
Практичний семінар "Як вийти на ринки Європейського Союзу" у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS) відбудеться 3 березня. Для участі обов'язковою є попередня реєстрація, яка закінчуєть 26 лютого.

На семінарі експерти говоритимуть про алгоритми та практичні поради щодо виходу на іноземні (зокрема, європейські) ринки, про отримання інформації щодо можливостей на ринку ЄС, про пошук ділових партнерів, визначення європейських регулювань та вимог, використання електронних ресурсів ЄС для розвитку бізнесу, про особливості роботи в умовах часткового застосування Угоди про асоціацію та автономних торгівельних преференцій ЄС тощо.

Крім того, на семінарі відбудеться презентація Базового посібника з інтернаціоналізації бізнесу та виходу на ринки Європейського Союзу (автор – Олег Мирошніченко, Київ, 2014, 180 с.) розроблений та виданий за підтримки Міжнародного фонду "Відродження". Посібник – це своєрідний базовий гід з експорту і огляду можливостей інформаційної підтримки та інформаційних ресурсів для експорту в ЄС. На семінарі можна буде отримати друковану версію посібника.

Експерти семінару:

- Тарас Качка, в.о. президента Американської торгової палати, учасник переговорної групи щодо Угоди про асоціацію між ЄС та України

- Олег Мирошніченко, бізнес-консультант, колишній експерт торгової секції представництва Європейського Союзу в Україні (2010-2013)

- Люк Дер'єп, французький бізнесмен, який працює в Україні, президент компанії Gaelys Francе

- Ярослав Заблоцький, доктор медичних наук, професор, керівник міжнародної групи "Клініка Заблоцького", автор проектів у США, Болгарії, Великобританії та Австрії.

Участь у семінарі безкоштовна, за умови попередньої реєстрації. Оскільки кількість місць обмежена, перевагу при реєстрації організатори надають представникам українського бізнесу. Заповнити анкету для участі у семінарі можна тут. Дедлайн для реєстрації – 26 лютого.

Місце провдення: Львівська бізнес-школа, м. Львів, вул. Козельницька, 2a, ауд. 305,

Початок: о 17.00.

Анкету для участі в семінарі можна заповнити тут.

 

ТЕГИ: LvBS

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!