У Львові патрульні допомогли встигнути у лікарню сім'ї, в яких народжувалася двійня

7911 0
Одразу після прибуття у пологовий у пари народилися хлопчик вагою 2 400 кг і дівчинка 2 700 кг.
Фото: Mdclinic.com.ua

Фото: Mdclinic.com.ua

Патрульні поліції Львова допомогли водієві, який віз жінку у Львівський перинатальний центр народжувати, через затори проїхати об'їзну і встигнути у медзаклад. Мешканець Львівщини Олег Марутяк подякував патрульним у мережі Фейсбук і написав, що після цього випадку змінив думку про поліцію.

Читайте також: «Я відмовилась платити і лікарі почали ставитись до мене краще». Про медреформу і львівські пологові

За його словами, на об'їзній міста зі сторони Городка були величезні затори, тож екіпаж поліції допоміг сім'ї, яка готувалася народжувати двійню.

«Завдяки вшому вчинку я назавжди змінив своє ставлення до патрульної поліції на позитивне. Зараз мені приємно побачити поліцейське авто і знати, що в разі потреби тобі допоможуть. Майже відразу по прибуттю в лікарню дружина народила хлопчика 2400 і дівчинку 2700 кг», – написав Олег Марутяк.

Читайте також: У пологовому будинку на Мечникова відкрили нове відділення

Нагадаємо, що у січні патрульні поліцейські Львівської області у своєму службовому авто супроводили породіллю, яка ось-ось мала народити. Тоді подружжя їхало з Пустомит. З їхніх слів, тамтешній пологовий був зачинений, тому змушені були добиратися до Львова. За лічені хвилини 26-річна жінку довезли до пологового будинку, що на вул. Мечникова.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!