У Львові перекривають рух на вулиці Просвіти. Схема

1934 0
Обмеження руху пов'язане з ремонтом підпірної стінки.
Фото: ГО "Зручне місто"

Фото: ГО "Зручне місто"

Від сьогодні, 28 транвня, і до 22:00 27 вересня перекривають рух на вулиці Просвіти, повідомляє прес-служба ЛМР.

Обмеження в русі пов'язані з ремонтом підпірної стінки, який виконуватиме ПП «Львівдах».

Об’їзд відбуватиметься згідно з розробленою схемою організації дорожнього руху.

Читайте також: Ще одна вулиця в центрі Львова стала пішохідною

Нагадаємо, що тендер на ремонт підпірної стінки оголосили ще у березні. У результаті перемогу здобуло ПП «Львівдах», яке виконає роботи за майже 1,14 млн грн. Інші дві пропозиції, які були дешевшими, тендерний комітет відхилив через відсутність деяких документів. Згідно з даними системи Youcontrol, керівником ПП «Львівдах» є Іван Черняк, а власником — Іван Кіцила.

Додамо, що ПП «Львівдах» будує житловий комплекс на вулиці Тернопільській, 21, де замість п'яти багатоповерхівок зводить дев'ять. Натомість дитячий садок, який мали збудувати на місці одного з будинків, тепер будують у центрі одного з дворів, де мав би бути громадський простір. У квітні під час засідання виконкому міський голова Андрій Садовий сказав, що комплекс перевірять на правомірність, а також, що він не радить львів'янам купляти житло в ньому.

Крім того, як пишуть «Наші гроші. Львів», у кінці квітня Адміністративна колегія Львівського тервідділення Антимонопольного комітету оштрафувала ПП «Львівдах» і ТОВ «Ваш білий дім» за змову на тендері. Також у квітні ПП «Львівдах» і ТОВ «Галицька магістраль» сумарно оштрафували на 1,5 млн грн за порушення на 14 тендерах.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!