У Львові планують будувати готель біля залізничного вокзалу. ЛОДА надала дозвіл

2376 0
На вул. Залізничній, 26, раніше були склади «Укрпошти», їх давно не використовували.
Фото:Googlemaps

Фото:Googlemaps

Приватна фірма отримала дозвіл на зміну цільового призначення земельної ділянки на вулиці Залізничній, 26. Вона колись належала «Укрпошті». Відповідно до розпорядження голови ЛОДА її передають для будівництва готельно-офісного житлового комплексу.

На Залізничній, 26 колись були склади «Укрпошти». Цього року, весною, ПП «Юридична фірма «Сфінкс» придбала ці виробничі приміщення, а це 7 будівель, понад 2 тисячі м² площі, в «Укрпошти». Заплатили за них 18 мільйонів гривень. Стартова ціна була 8 мільйонів.  

У липні цього року, відповідно до розпорядження голови ЛОДА, «Укрпошта» подала заяву про добровільну відмову від права постійного користування ділянкою і приміщеннями на Залізничній 26. Тож ЛОДА надала приватній «Юридичній фірмі «Сфінкс» дозвіл на відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення.

Читайте також: Для будівництва північної об’їзної Львова викуплять земельні ділянки за 16 мільйонів гривень

«Надати ПП «Юридична фірма «Сфінкс» дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення земельної ділянки площею 0,4256 га що розташована за адресою: м. Львів, 2 вул. Залізнична, 26, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на землі громадської забудови для будівництва готельно-офісного житлового комплексу», – йдеться у розпорядженні.

Читайте також: Біля залізничного вокзалу у Львові облаштують готель. Візуалізація

За даними YouControl, львівське ПП «Юридична фірма «Сфінкс» працює у сфері права і займається наданням в оренду власного чи орендованого нерухомого майна. Її власником є Роман Колодій і Пайовий венчурний недиверсифікований закритий інвестиційний фонд «Лев капітал».

Нагадаємо, у Львові на вулиці Залізничній,30 неподалік Головного залізничного вокзалу побудують готель. Існуючу будівлю перепланують, добудувавши два поверхи.  Відповідні умови та обмеження на реконструкцію будівлі громадянці Наталії Горбачук, у жовтні цього року надав виконавчий комітет Львівської міської ради. 

Фото із сайту prozorro.sale



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!