Політична реклама

У Львові подешевшали поховання

1175 0
Вартість ритуальних послуг у Львові значно зменшилася порівняно з минулим роком -- повідомив Василь Глова, директор ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг".
Фото Як просто

Фото Як просто

"Попри те, що зростає вартість пального та розмір зарплати, як не парадоксально, вартість послуг комбінату зменшилася, -- каже Василь Глова. -- Минулого року за катафалк потрібно було сплатити 530 гривень, цього року -- 468 гривень. Вартість копання могили зменшилася на 100 гривень -- до 490 гривень".

Як пояснив директор комбінату, в ЛКП переглянули кошториси й вирішили піти назустріч львів'янам, які часто не мають змоги платити такі значні суми.

"Стараємося ставитися до цього питання з розумінням", -- зазначив пан Глова і додав, що найближчим часом комбінат не планує підвищувати вартості ритуальних послуг.

Додамо, за даними Мінрегіонбуду, середня вартість одного поховання в Україні за 2011 рік становила 1891 грн. Найвищий показник середньої вартості поховання відмічено в містах Києві (3647 грн), Севастополі (2944 грн), а також у Львівській області (3000 грн).

Джерело: lviv.expres.ua 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!