У Львові поменшало російських товарів у супермаркетах

1779 0
Продукцію російського походження маркують усі великі торгові мережі, що працюють на території Львова: «Рукавичка», «Сільпо», «Ашан», «Вопак», «Барвінок», «Фуршет», «Шувар», «Епіцентр», «Близенько», «Ватсонс», «Наш край», «Два кроки від хати», «Під боком» та інші невеликі торгові мережі.

«Зокрема, скажімо, в «Рукавичці» до запровадження маркування налічувалось 1980 російських товарів. Натомість, зараз – 170», – розповіла завідувач сектору промисловості, підприємництва та регуляторної політики управління економіки Львівської міськради Галина Заяць, пише ZAXID.NET.

Нагадаємо, відповідну ухвалу було прийнято 10 липня на пленарному засіданні Львівської міськради. Вона передбачає обов’язкове маркування товарів російського походження, проведення акцій на підтримку українських товарів тощо.

Також у серпні в рамках цієї ухвали в місті було розміщено соціальну рекламу «Вироблено в Україні» на 10 білбордах та 10 сітілайтах. У такий спосіб місто висловлює підтримку національному виробнику.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!