У Львові помер завідувач кафедри соціальних комунікацій «Львівської політехніки»

12261 0
Він очолював кафедру від дня її заснування.
Фото: Кафедра СКІД

Фото: Кафедра СКІД

У Львові сьогодні, 10 лютого, помер талановитий вчений, відомий фахівець у галузі математичного та програмного забезпечення обчислювальних машин і систем, завідувач кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» Андрій Пелещишин.

У 2003 році Андрій Пелещишин здобув вчене звання доцента кафедри інформаційних систем та мереж. Він очолював кафедру соціальних комунікацій та інформаційної діяльності від дня її заснування.

«Андрій Пелещишин разом зі своїми колегами створив освітню програму, що стала взірцевою для інших університетів, був науковим керівником понад 10 кандидатів наук, розширив коло наукових контактів. Зумів спонукати своїх колег до наполегливості в осягненні наукових видань, що індексуються в наукометричних базах Scopus та Web of Science», – йдеться у повідомленні кафедри.

Учений також був талановитим фотохудожником.

Поховають Андрія Пелещишина завтра, 11 лютого.

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!