У Львові провели оригінальний показ моди на тему боротьби з пандемією

1336 0
Окрім «пандемічного» модного показу, відбувся також гаражний розпродаж та тематичні панельні дискусії.
Фото: Спільнота "Емаус-Оселя"

Фото: Спільнота "Емаус-Оселя"

У Львові провели модний показ, присвячений боротьбі людства з пандеміями. Студенти УКУ спільно зі Спільнотою «Емаус-Оселя» показали, як різні сфери культури блокують хвороби, але спільно людям вдається їх долати. Про це повідомили на Facebook-сторінці спільноти. 

Модний показ був складався з двох частин. Компаньйони спільноти і студенти УКУ продемонстрували, як пандемія блокує всі сфери культури у всіх країнах світу. Як кажуть у спільності, разом люди можуть перемогти вірус.

«Музиканти, діячі театру і цирку, кухарі і офіціанти, школярі і студенти, ті, хто любить посміятися в близькому колі друзів. Заблокованими були всі народи світу. Але спільно ми переможемо вірус. Ми продемонстрували, що людство вже подолало не одну пандемію – чума, холера, іспанка, ковід. Та сила пелюсток троянди у дитячих руках перемогла зло. У другій частині показу студенти демонстрували модні капсули, які сформували із речей, що потрапили у наші контейнери», – кажуть у спільноті «Емаус-Оселя».

Окрім модного показ, організатори також провели гаражний розпродаж і дві панельні дискусії на тему відповідальної моди і соціального підприємства.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!