Провідні спеціалісти івент-галузі з усієї України зберуться у Львові на міжнародний форум

1121 0
Подія передбачатиме два формати проведення – онлайн та офлайн.

Провідні спеціалісти з усієї України зберуться у Львові на Четвертий Міжнародний Форум Івент Індустрії, аби розробити нові рішення та стратегії виходу з кризи подієвої галузі.

Як повідомляють організатори – а це Global Events та Lviv Convention Bureau, Форум – це стартовий майданчик для відновлення галузі і її стрімкого злету, який залежить лише від прагнення та зусиль кожного з її представників. 

Два дні роботи Форуму Івент Індустрії будуть спрямовані для спільної побудови нових планів, розробки стратегій адаптації до нових умов, реалізації потенціалу та ефективної коопераці креативних фахівців та замовників послуг задля успішного майбутнього подієвої галузі країни. 

Форум передбачатиме два формати проведення – онлайн та офлайн. У ньому візьмуть участь 50 професійних спікерів зі всієї країни, серед яких: засновники найкращих івент-агенцій, організатори наймасштабніших фестивалів, концертів та конференцій, найвідоміші продюсери країни, артисти та призери світових премій в сфері івентів.

Четвертий Міжнародний Форум Івент Індустрії пройде 19-20 лютого у конференц-центрі стадіону «Арена Львів» за адресою: вул. Стрийська, 199. 

Квитки можна придбати на офіційному сайті форуму: www.eventindustry.com.ua або на сайті офіційного тікетінг-партнера www.gastroli.ua.

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!