У Львові розпочався фестиваль «Jazz Bez». Кого послухати сьогодні. Відео

2091 0
Сьогодні, 2-го грудня, у місті стартує XVІ міжнародний джазовий фестиваль «Jazz Bez», що триватиме до 11-го грудня. Цьогоріч у Львові зберуться виконавці з 16 міст України та Польщі. Пропонуємо перелік подій, які можна відвідати сьогодні.
фото: reikartz.com

фото: reikartz.com

Із 2-го до 11-го грудня львів’яни матимуть нагоду почути гру найкращих музикантів зі США, Куби, Канади, Японії, Італії, Іспанії, Люксембургу, Бельгії, Німеччини, Швеції, Польщі та України. Повну програму джазового фестивалю можна переглянути ТУТ.

Сьогодні відбудеться два концерти у Львівській обласній філармонії:

19:00 – Karnas-Gnydyn Quartet (POL -UKR): Grzegorz Karnas – вокал, Ігор Гнидин  – перкусія, Анастасія Литвинюк  – фортепіано, Mariusz Praśniewski – контрабас.

21:00 – Carlos López - Letters From København (ESP-SWE-POL)Carlos López – ударні, Joel Illerhag – контрабас, Natanael Ramos – труба, Maciej Kadziela – саксофон, Xan Campos – клавішні.

Усі охочі можуть придбати квитки у касах Львівської Філармонії (вул. Чайковського,7), галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська,35) або на сайті. Вартість квитків без знижки: від 100 до 250 грн.

Крім того, о 18:00 відбудеться презентація альбому легендарної львівської формації Dzyga Jazz Quintet у «Victoria Gardens», а у «Дзизі» традиційно відбудуться джем-сейшени (учасники – невідомі, вхід – вільний). 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!