У Львові розшукують 71-річного чоловіка, який зник наприкінці червня

1665 0
У поліції кажуть, що він може непритомніти.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

У Львові розшукують 71-річного Владислава Остапенка, який зник ще 27 червня. Про це повідомили у поліції Львівської області.

О 8:00 він вийшов із дому й не повернувся. У поліції кажуть, що він може непритомніти. На зріст чоловік165 см, вагою 73 кг, худорлявої статури, волосся сиве з залисиною, очі блакитні, має шрами на голові, животі та колінах, ніс викривлений у праву сторону.

У день зникнення був одягнений у куртку сірого кольору, сорочку на короткий рукав із коричневим візерунком, чорні штани з кишенями по боках (як на фото), чорні черевики та сіро-зелену кепку.

Всіх, хто бачив або знає, де може бути чоловік, просять повідомити у Залізничний відділ поліції за номерами телефону: 063 569 39 43, 238 43 95 або 102.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!