У Львові розшукують двох неповнолітніх дівчат, що втекли з лікарні. Фото

7761 0
Востаннє дітей бачили на вулиці Лисенка у Львові.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

У Львові поліція розшукує двох неповнолітніх дівчат. Про це повідомляють у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

26 лютого до поліції надійшло повідомлення, що медзаклад на вулиці Лисенка самовільно покинули двоє дітей, 15-річна Діана Юрчук та 14-річна Юлія Веселовська, яких привезли на огляд з львівського дитячого притулку. Востаннє їх бачила саме там.

Діана Юрчук на зріст 156 см, має чорне волосся, коротку стрижку, карі очі. Була одягнена у темну куртку, джинси та чорні черевики на білій платформі.

Юлія Веселовська має зріст 163 см, світле волосся, блакитні очі. Була одягнена у куртку яскраво-зеленого кольору, штани в клітинку, чорні черевики та кепку кольору хакі.

Правоохоронці просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцеперебування зниклих неповнолітніх, зателефонувати на оперативну лінію 102.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!