У Львові розшукують трьох дітей, що пішли з дитячого будинку

2117 0
Всіх, хто бачив цих дітей, просять відгукнутися.
Фото: ГУ НП Львівської області

Фото: ГУ НП Львівської області

У Залізничний відділ поліції 3-го липня о 19:45 звернулася працівниця дитячого притулку відкритого типу, розташованого на вулиці Левандівській у Львові. Як повідомила жінка, з будинку без попередження пішли і довго не повертаються троє вихованців – двоє хлопців віком 14 та 16 років, а також 16-річна дівчина. Про це повідомляє прес-служба національної поліції Львівської області.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти хворому хлопчику

Залізничним відділом поліції встановлюється місцеперебування: Запісяка Олексія Дмитровича, 2003-го року народження, мешканця Івано-Франківської області; Олійник Тетяни Олександрівни, 2001-го року народження, мешканки Черкаської області; та Цикваса Маркіяна Андрійовича, 2001-го року народження, мешканця Городоцького району Львівської області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці звертаються до всіх, хто може допомогти встановити місцеперебування неповнолітніх, телефонувати на оперативну лінію 102.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!