У Львові шукають очевидців ДТП, у якій травмовано пішохода

1688 0
У Львові внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався пішохід. Це сталося ще в п’ятницю, 28 листопада, близько 17:00 на вул. Кульпарківській, 73 біля заводу «Кінескоп».
Фото: volynnews.com

Фото: volynnews.com

До чергової частини Державтоінспекції міста Львова в понеділок, 1 грудня, надійшла інформація з медичного закладу про те, що до них звернувся 36-річний чоловік, який повідомив про тілесні ушкодження, отримані внаслідок ДТП, інформує ДАІ Львова.

Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на 36-річного чоловіка та поїхав з місця пригоди. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження.

Правоохоронці просять зголоситися усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди, за телефоном «102» або (032) 238-40-27 у чергову частину Державтоінспекції міста Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!