Політична реклама

У Львові сьогодні відновили подачу гарячої води

1249 0
Сьогодні зранку, 23 липня, ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило подачу гарячої води 1005 споживачам, зокрема мешканцям Нового Львова та Франківського району міста. Без гарячої води через ремонтні роботи залишається 58 споживачів. 7 споживачів не отримують гарячу воду через заборгованість, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Ми розпочали відновлювати подачу гарячої води нашим споживачам у Франківському районі і Новому Львові. Сьогодні з ранку подачу гарячої води ще не відновлено до кількох будинків по вул. Науковій, Володимира Великого, Стрийська-Гашека. Там тривають роботи з ліквідації прориву на тепломережі. У найближчий час гаряче водопостачання буде відновлено у ці будинки», - розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Нагадаємо, у зв’язку з гідравлікою, з 2 липня було припинено подачу гарячої води мешканцям Франківського району (вулиці Наукова, Володимира Великого, Стрийська, Лазаренка, Сахарова, Єфремова та прилеглі до них вулиці), Сихівського району (вул. Енергетична, Карманського, кінець вул. Стрийської від вул. Хуторівка до автовокзалу) та вул. Тернопільська, Мишуги, Ярославенка, Угорська, Карбишева, Дністерська.

Джерело: Zaxid.net

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!