Львів'ян кличуть на масове виконання Державного гімну

1869 1
У п’ятницю, 10-го березня, у Львові відзначатимуть День першого публічного виконання Державного гімну України. Львів’ян запрошують на площу Ринок до його спільного виконання.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

«Такою акцією прагнемо пошанувати сакральні цінності українців. Державний гімн завжди був візитівкою мужності і соборності нашого народу. Виконуючи спільно національний славень, ми не лише засвідчуємо повагу до свого минулого, але й є гордими за нескореність у сьогоденні, особливо за тих військових, які віддають життя на Сході нашої країни, що прагнуть перемоги, справді «кладучи душу і тіло», – зазначив в.о. директора департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко.

У заході візьме участь учнівська і студентська молодь міста спільно з громадськими організаціями та об’єднаннями, – повідомляють у прес-службі Львівської міської ради. 

Читайте також: Благодійна акція «Великодня пожертва»: як допомогти потребуючим у Львові

До спільного виконання гімну долучиться також Державна хорова капела «Дударик». Початок о 13:30.

Нагадаємо, подібну акцію проводять п’ятий рік поспіль. Публічно ж Державний гімн України виконали 152 роки тому в Перемишлі під час першого в західній Україні Шевченківського концерту.

Опублікувала Марічка Мишок



Читайте також:
9 Березня, 2017 18:09
джек так щеня ще гн вмерло ?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!