Політична реклама

У Львові стало більше занедбаних будинків, - Святослав Вакарчук

1926 0
За більше ніж 10 років, що лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук живе у столиці, у Львові стало більше занедбаних будинків. Натоміть у місті побільшало туристів, а центр став веселішим. Такими думками про наше місто музикант поділився у новій рубриці порталу Твоє місто «Львів: погляд збоку».

У цій рубриці "Твоє місто" шукатиме поради, як змінити Львів на краще. у відомих людей, зокрема тих, що багато подорожують і мають змогу критично подивитись на наше місто та висловити свій погляд збоку, порівняти комфорт у Львові та інших містах. Ми спільно шукатимемо шляхи покращення якості життя у місті.  

Наступного разу у рубриці «Львів: погляд збоку» на запитання про місто Лева відповідатиме переможець проекту «Голос країни. Нова історія» львів`янин Павло Табаков. Він розповість про те, де і як проводить свій час у Львові, що йому не подобається  у нашому місті, та що можуть зробити львів`яни, щоб життя у Львові стало кращим.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!