Політична реклама

У Львові створять Парк любові

1105 0
У Львові в ландшафтному парку "Знесіння" організації „Етра” та ГО „Львівське Ставропігійське Братство” розпочнуть створення "Парку Любові”.

Планується створити затишний куток для відпочинку молоді в ландшафтному парку „Знесіння”. „Парк Любові” – буде затишне та мальовниче місце, де молодь буде освічуватись у любові, приємно проводити вільний час. Одже, це місце повинно мати особливо позитивну енергетику.

Найближчим часом будуть залучені фахівці-біоенергетики, які допоможуть знайти на території ландшафтного парку „Знесіння” місце з позитивною енергетикою. Крім того, прийнято рішення зробити офіційний запит до історичного архіву Львова про місцевість, на якій розташований ландшафтний парк „Знесіння”.

Джерело: Медіастар

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!