У Львові трагічно загинув патрульний. Доповнено

8011 0
На місці працюють слідчі, встановлюють всі обставини.
Фото: List.in

Фото: List.in

Сьогодні, 4 березня, після шикування в управлінні патрульної поліції на вулиці Перфецького,19 працівник патрульної поліції вистрілив собі в голову. Про це повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

На місці працюють слідчі, встановлюють всі обставини.

Доповнено. Як повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області, 34-річний поліцейський вчинив самогубство через сімейні негаразди. Усі причини і деталі трагедії встановлюють слідчі ДБР. Департамент патрульної поліції також проводить службове розслідування.

«Страшна трагедія трапилася сьогодні у нашому управлінні. Зранку, перед заступанням на службу, на території управління виявили нашого патрульного поліцейського. Він загинув від вогнепального поранення в голову. Патрульний ніс службу в наших лавах з 2017 року, жодних зауважень до виконання ним службових обов'язків не було», – каже начальник управління Патрульної поліції Львівської області Роман Пилипенко.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!