У Львові на тиждень запровадять єдиний тижневий абонемент на електротранспорт та велосипед

3802 0
До акції долучились ЛКП «Львівелектротранс», сервіси E-wings та NextBike.
Фото: nextbike.ua

Фото: nextbike.ua

У межах Європейського тижня мобільності у Львові працюватиме єдиний тижневий абонемент на прокат електросамоката, велосипеда та проїзд у громадському електротранспорті. Таке рішення сьогодні, 3 вересня, прийняв виконком ЛМР.

Вартість абонемента становитиме 125 грн. Ним можна буде скористатися з 14 по 28 вересня.

ЛКП «Львівелектротранс» має укласти тристоронній договір із сервісом, що надає напрокат електросамокати, E-wings та прокатним сервісом для велосипедів NextBike, аби прибуток між компаніями розподілити таким чином: 70% отримає «Львівелектротранс», а прокатні сервіси – по 15%.

Європейський тиждень мобільності (ЄТМ) – це загальноєвропейська ініціатива, спрямована на поліпшення стану довкілля і умов життя в громадах. Захід заохочує місцеву владу європейських країн запроваджувати та підтримувати сталий розвиток транспорту і спонукати мешканців спробувати альтернативні види транспорту. 

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!