У Львові в 4-й поліклініці впровадять електронну медичну картку

5425 0
В ЛМР ухвалили рішення про передачу 4-й міській поліклініці, що на Сихові, програмного забезпечення та обладнання для запровадження електронної медичної картки пацієнта.
фото: photos.wikimapia.org

фото: photos.wikimapia.org

За словами заступниці директора з організаційних питань ЛКП «Міський центр інформаційних технологій» Ірини Козак, на баланс 4-ї поліклініки передадуть комп’ютери, принтери, мережеве серверне обладнання, а також програмне забезпечення для запровадження електронної медичної картки. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Як вберегтися від ентеровірусів: поради МОЗ

Електронну медичну картку пацієнта запроваджують в рамках програми цифрового перетворення міста і з метою покращення роботи програми електронної медицини.

У 4-тій міській поліклініці, двох поліклінічних відділеннях, шести амбулаторіях першої міської лікарні ім. Князя Лева, другій, п’ятій та шостій поліклініках Львова, працює «Електронна реєстратура», що дає змогу пацієнтам записуватись на конкретний день і конкретну годину на прийом до лікаря онлайн.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!