У Львові в торговому центрі King Cross Leopolis шукають вибухівку. Фото

7927 0
13 листопада у Львові шукають вибухівку в ТЦ King Cross Leopolis. Всіх відвідувачів евакуйовано, автомобілів на паркінгу перед торговим центром немає. На місці події є тільки спецавто: «швидкі», вибухотехніки, міліція.
Фото Романа Константінова

Фото Романа Константінова

«Міліція стоїть на вході, а маршрутки (у яких кінцеві зупинки біля ТЦ – ред.) взагалі розвертаються на трасі», – повідомили tvoemisto.tv очевидці.

Як інформував ZAXID.NET, 13 листопада до львівських правоохоронців надійшло повідомлення про замінування торгово-розважального центру King Cross Leopolis. «Близько 12:20 в один з магазинів торгового центру зателефонував невідомий чоловік і повідомив, що завтра станеться вибух», – розповіла речник головного управління МВС Львівщини Світлана Добровольська.

На місце події викликали правоохоронців, вибухотехніків та кінолога. У міліції встановлюють особу аноніма, який зателефонував до магазину.

Додамо, від початку року до правоохоронців надійшло понад 90 повідомлень про замінування. Жодне з них не підтвердилося.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!