У Львові відбудеться «Фестиваль кота»

3551 0
З 27 лютого у Львові розпочинається «Фестиваль кота». Організовує його Французький альянс у Львові. Під час фестивалю пройде виставка дитячих малюнків, літературні зустрічі тощо.
facebook Chats Lviv

facebook Chats Lviv

Триватиме фестиваль до 12 березня

Ініціатива «Альянс франсез» має на меті вшанувати усе те, що являє собою цей улюбленець в уявному та щоденному житті людей та наголосити на тому натхненні, які коти дарують усім видам мистецтва.

Протягом двох тижнів львів'ян запрошують розповісти про котів, поділитись кумедними розповідями, невеликими історіями з життя, «слідами від кігтів», малюнками, фотографіями, відео, тощо. Роботи можуть бути українською, французькою чи іншими мовами. Розповіді, малюнки  дітей, світлини та ін. будуть опубліковані на сторінціFacebook Сhats Lviv. А сама виставка відбудеться у CatCafe Lviv (вул.Степана Бандери, 47а).

Зокрема, щосуботи (починаючи з суботи 20 лютого) відбуватиметься художня майстерня із Галиною Дудар на котячу тематику. Заняття выдбуватимуться з 13:00 до 14:00 год, за адресою вул. Огієнка, 18А

1 березня, у приміщенні CatCafе відбудеться літературна зустріч на тему: «Коти та їхні письменники», організована доцентом кафедри світової літератури ЛНУ імені Івана Франка Іриною Кушнір та студентами французької філології.

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!