У Львові відбудеться масштабний Форум публічного управління та інновацій

1719 0
На Форумі виступлять понад 50 спікерів.
Photo by Daria Nepriakhina on Unsplash

Photo by Daria Nepriakhina on Unsplash

У Львові 20 та 21 травня 2021 року відбудеться Міжнародний форум «Публічне управління та інновації». Захід організовує кафедра адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування та післядипломної освіти Львівської політехніки. 

На Форумі виступлять понад 50 спікерів, зокрема, представники уряду, керівники топових компаній різних галузей, представники офісу реформ, народні депутати, науковці, мери міст.

На форумі говоритимуть про місце людини та її права в публічному управлінні та адмініструванні, про засади економічного розвитку, а також про Smart cities.

Панелі Міжнародного форуму:

  • Стратегічні засади інституційного та економічного розвитку
  • Розвиток людського капіталу для реформ публічного управління
  • Людина та її права в публічному управлінні та адмініструванні
  • Процес трансформації до інноваційної інфраструктури та діджиталізації

суспільства

  • Інноваційні тренди регіонального розвитку та аспекти соціально -

технологічних рішень

  • Цифрові рішення в публічному управлінні та бізнесі: smart city та smart -

спеціалізації

Партнерами Форуму є Національний університет «Львівська політехніка», Науковий парк SID city, XnTree, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, World Smart Cities Forum, ХАЙ-ТЕК ОФІС УКРАЇНА, Економічний Університет у Кракові, Католицький університет (Ружомберок), Агенція Європейських інновацій, КУ Інститут міста, Державна фінансова установа з питань інновацій ДІФКУ, Національний університет охорони здоров'я України імені П. Л. Шупика.

Детальнішу програму можна переглянути тут.

Tvoemisto.tv транслюватиме форум о 09.30 год на своїй сторінці у Фейсбук та Ютуб-каналі.

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!