У Львові відкрили першу мийку для велосипедів

2111 0
Цього місяця у Львові відкрили першу спеціалізовану веломийку. Знаходиться вона на одній із автозаправних станцій у місті. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: www.gazeta.lviv.ua

фото: www.gazeta.lviv.ua

До заправки веде облаштована велодоріжка, а на самій території АЗК є окреме місце для паркування велосипедів. Безпосередньо на мийці встановлено спеціальну конструкцію, яка надійно фіксує байки під час миття.

 «Нас дуже тішить той факт, що у Львові з’являються різноманітні додаткові послуги для власників велосипедів, завдяки чому користуватися велосипедом стає ще приємніше, – каже Орест Олеськів із Львівської асоціації велосипедистів. – Веломийка неабияк полегшує життя велосипедистам, це зручно, швидко і недорого. Хотілося б, щоб і на інших мийках у місті з’явилась можливість помити велосипед».

Радник міського голови з питань розвитку велосипедної інфраструктури, депутат Львівської міськради Олег Шмід зазначив, що гігієна велосипеда – дуже важлива складова велоінфраструктури міста. Хто з нас не зіштовхувався з поганою погодою і з тим, що немає де помити велосипед? Тому він висловив сподівання, що велосипедні мийки будуть відкриватись у всіх районах міста.

Веломийка знаходиться за адресою: вул. Наукова, 2а

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!