Політична реклама

У Львові відкрито вулицю Личаківську та відновлено рух трамваю №2

971 0
Від суботи, 19 листопада, у Львові відкрито для руху транспорту вулицю Личаківську. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«В суботу ввечері ми востаннє перевірили всі роботи, відкрили вулицю для руху транспорту», - повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

В неділю, 20 листопада, на вулиці Личаківській відновлено рух трамваю №2.

«У зв’язку з ремонтом вулиць Мельника-Чупринки та Коновальця «двійка» курсує за маршрутом вул. Пасічна – Залізничний вокзал», - повідомила інженер з руху ЛКП «Львівелектротранс» Валентина Захарова.

Нагадаємо, вул.Личаківську ремонтували на ділянці від пл.Митної до вул.Заньковецької. Довжина цієї ділянки дороги – 750 м.

Вулиця Личаківська була закрита на ремонт ще 15 червня. З того часу на вулиці замінено інженерні мережі, каналізаційні колектори, прокладено дренаж, за новими стандартами переукладена бруківка, встановлено безшумні колії та влаштовано тротуари.

Нагадаємо, відповідно до співпраці міста з ЄБРР, у Львові відновлюють дорожню інфраструктуру вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6. Цього року ремонтують такі вулиці: вул. Коновальця – Мельника - Г.Чупринки до вул.Київської, вул. Личаківська – від пл. Митної до вул. Заньковецької, вул. Городоцька - від церкви св. Єлизавети до церкви св.Анни. Нагляд за роботами ведуть спеціалісти міжнародної консалтингової компанії «Egis Bceom».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!