У Львові визначили переможців на керівні посади ще у чотирьох медзакладах області

1594 0
Напередодні спецкомісія рекомендувала перших трьох очільників медзакладів Львівщини.
Фото: ukrreporter.com.ua

Фото: ukrreporter.com.ua

Конкурсна комісія, яка оцінює претендентів на посади керівників 14 медичних закладів Львівської області, на засіданні 3 та 4 квітня рекомендувала ще чотирьох переможців. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Читайте також: Хто збирається очолити обласні лікарні Львівщини

Зокрема, на посаду генерального директора КЗ ЛОР «Львівський обласний протитуберкульозний диспансер» рекомендують призначити Романа Кваснія.

Керівником Львівського обласного кардіологічного центру рекомендували призначити Степана Павлика, який попередньо також очолював цей медзаклад.

Ігоря Ковальчука конкурсна комісія призначила гендиректором Львівського онкологічного регіонального центру, який попередньо був головним лікарем онкоцентру.

На посаду генерального директора КУ ЛОР «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр» рекомендують призначити Любомира Рака, який також був головним лікарем цього закладу.

Фото ЛОР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!