У Львові з тонни шоколаду створюють фігуру шахового коня

2505 0
У Львові триває X Національне Свято Шоколаду. В підтримку Марії Музичук та Чемпіонату світу з шахів серед жінок, що триває у Палаці Потоцьких, поряд, у Палаці мистецтв, відомі шоколатьє творять величезну фігуру шахового коня. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.
фото: Віталій Грабар

фото: Віталій Грабар

Із 4 до 8 березня у Львівському палаці мистецтв проходить Національне Свято Шоколаду. «Ми не могли оминути увагою той факт, що в час, коли триває Національне Свято Шоколаду, у Львові відбувається Чемпіонат світу із шахів. Тож ми однозначно вирішили підтримати шахову тему на Святі Шоколаду. Зокрема, найбільшою скульптурою цього року стала фігура шахового коня, на виготовлення якої використано 1 тонну шоколаду», – розповів Андрій Сидор, директор Національного Свята Шоколаду.

Читайте також: Львів’ян запрошують на майстер-класи із приготування солодощів. Програма

На відвідувачів Свята також очікує традиційний Шоколадний ярмарок, майстер-класи від професійних шоколатьє та створення шоколадних скульптур для Шоколадного міста. А ще на Національному Святі Шоколаду діє інтерактивний Музей шоколаду. Також буде встановлено «шоколадні» мистецькі інсталяції: 5-метровий шоколадний млин, гігантська 9-метрова шоколадна коробка цукерок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!