У Львові закрилась мистецька галерея Гері Боумена

3301 0
Простір працював майже 10 років.
Фото: Мистецька галерея Гері Боумена

Фото: Мистецька галерея Гері Боумена

У мистецькій галереї Гері Боумена повідомили про закриття. Про це на сторінці галереї написала її кураторка Анна Сидоренко.

«Дорогі друзі, мистецька галерея Гері Боумена закривається. Нам трохи забракло часу відсвяткувати 10 років. Багато чого відбулось за цей час, як радісних подій, так і сумних, все, як в житті. Дякую, що були з нами, підтримувавли і надихали», – написала вона.

Про причини закриття мистецької галереї Гері Боумена наразі не повідомляється.

Читайте також: У Львові відновлює діяльність Галицьке музичне товариство

Гері Боумен – англійський бізнесмен українського походження, який займається благодійністю в Україні, зокрема у Львові. У 2009 році Гері Боумен виступив ініціатором створення однойменного Благодійного фонду у Львові, що опікується дітьми з особливими потребами. Також при Фонді була створена художня галерея, головною спеціалізацією якої було сучасне мистецтво: живопис, скульптура, графіка, фотографія. Крім українських авторів, тут виставляли свої роботи майстри зі США, Канади, Європи.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!