У Львові запрацює міжнародний сервіс доставки Glovo

3178 0
Через додаток можна купувати, отримувати і відправляти будь-який продукт у межах міста.
Фото: Економічна правда

Фото: Економічна правда

Із 22 квітня у Львові запрацює міжнародний сервіс доставки товарів кур'єрами Glovo. Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Читайте також: У Львові відкриють піцерію однієї з найбільших світових мереж

«Ми вже майже в п'яти містах України. Майже ... Тому, що Львів запускається в понеділок», – сказав генеральний менеджер Glovo в Україні Дмитро Расновський під час Sup Day Forum 2019.

Крім Києва, сервіс доставки вже працює у Харкові, Дніпрі, Одесі. На запуск сервісу в одному місті необхідно приблизно місяць. Середній час доставки – менше 35 хвилин.

Через додаток можна купувати, отримувати і відправляти будь-який продукт у межах міста. Для цього у додатку необхідно зареєструватися і створити акаунт. Користувач може відстежувати замовлення в додатку і оплатити його, коли товар уже доставлять. Оплатити послугу можна готівкою і карткою.

Читайте також: Компанія, яку викупив Amazon, відкриє офіс у Львові

Стартап Glovo почав роботу в 2015 році в Барселоні. Нині він працює у 20 країнах на трьох континентах – в Європі, Африці, Центральній і Південній Америці. В Україні сервіс запрацював у жовтні торік.

Додамо, що у Львові працюють такі сервіси доставки їжі, як Eda.ua, Delivero, UFood, Екіпаж Сервіс та інші.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!